Cum iti cresti traficul pe blog cu Slideshare

Cum iti cresti traficul pe blog cu Slideshare
Ce este acest Slideshare? Este o platforma ca Youtube-ul, dar pe care poti incarca proiecte PowerPoint!
Acum o sa te intrebi, Ok si ce treaba are numarul de vizitatori de pe blogul meu cu PowerPoint-ul?

Permite-mi sa-ti spun  ca daca exista vreo platforma neexploatata de blogeri aceasta este Slideshare.Acest serviciu iti permite sa uploadezi slideshow-uri powerpoint sau alte formate. In mare parte, SlideShare ofera aceleasi beneficii ca si YouTube, care  poate aduce un numar imens de vizitatori pe blogul tau.

Despre ce fel de trafic vorbim, cu doar o prezentare?

Ei bine, ca sa-ti faci o idee, pe pagina de start SlideShare acum (sectiunea Featured), am vedea o prezentare de 15 de diapozitive care deja a acumulat peste 30.000 de vizualizari!



Marketing pe Slideshare

Slideshare este intradevar youtube-ul prezentarilor de tip slideshow care iti permite sa incorporezi codul prezentarii tale oriunde pe orice site.  Care sunt avantajele : Mai mult trafic pentru blog-ul dvs. de pe site-ul în care sunt găzduite prezentarile dvs, (în acelaşi mod in care YouTube poate trimite trafic de la videoclipuri pe site-ul dvs.)   Acest format media interesant, clar si simplu dar si profesional.   De exemplu, voi toţi cititorii HaisaBlog a-ti verificat deja slideul care l-am atasat. Foarte util, daca nu ai posibilitate sa faci un video, poti oricand sa utilizezi slideshare prin care sa faci o prezentare care dupa parerea mea are aceiasi autoritate ca si un video. Tu folosesti Slideshare? 

3 Responses to "Cum iti cresti traficul pe blog cu Slideshare"

HD Satelit Says :
21 iunie 2013 la 05:40

Ai perfecta dreptate. Dar cel mai mare trafic il aduc articole gen tabloid (trafic cantitativ, din păcate ). Articolele educative aduc trafic de calitate, dar de 10 ori mai mic. În timp probabil publicul online se va educa. Totuși sansele sunt mici să devina un public elevat, mai ales că televiziunea il contraeducă spre non-valori,. Dar merită să sperăm...

Anonim Says :
12 mai 2014 la 08:20

Complicata treaba cu traficul asta...

Chingi Says :
23 februarie 2017 la 05:14

Nu e deloc complicat daca tintiti tot mai multe nise cum este slideshare de exemplu , puteti explora foarte usor si varianta de linkedin , trebuie doar rabdare si perseverenta !

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariu!!!